A benzinmotoros fűnyíró legfontosabb paraméterei

benzinmotoros fűnyíró

Nagyobb fűterülettel rendelkezik és még nem teljesen megoldott annak karbantartása? Itt az ideje beújítania egy benzinmotoros fűnyíró gépcsodával! A legbolt.hu online áruházban tekintélyes kínálat mutatkozik ilyen téren. A választékban szereplő összes benzinmotoros fűnyíró remek ár-érték aránynak örvend. Többféle árkategóriát lehet felfedezni a honlapon, amelyeknek alakulása különböző tényezőktől függhet. Elsősorban a masina teljesítménye, vagyis tulajdonképpen a motornagysága a legmeghatározóbb szempont.

Ezen kívül nagyon fontos specifikációnak számít, hogy gyűjtőkosaras vagy oldalkidobós típusról van szó. További jelentős tulajdonság, ami nagyon sokat számíthat, hogy mekkora a vágási szélesség és milyen fokozatai vannak a magasság állíthatóságának. A felhozatalban egyaránt szerepel önjáró és tologatós benzinmotoros fűnyíró. A kivitel és a különféle extrákkal való felszereltség mind-mind az Ön elvárásaihoz igazíthatóak. Csak jól járhat, ha innen rendel és ezentúl gyerekjáték lesz a fűvágás!

A fahasogató használata biztonságos

Hazánkban még mindig nagyon sok vidéki településen fűtenek fatüzelésű kazánokkal, kályhákkal. Amennyiben Ön is hasonló cipőben jár, nyilván tisztában van vele, mennyire fáradalmas meló a farönkök kézi erővel való feldarabolása. Ne gyötörje tovább magát, hanem szerezzen be egy megbízható segítőtársat, ami nem lehet más, mint egy káprázatos erővel bíró fahasogató. A webshop többfélét is tartogat a raktáron, amelyek mindegyike AL-KO márkájú, ami már eleve garancia a kiváló minőségre.

Azok a paraméterek, amelyekre ügyelnie kell a vásárlásnál, a hasítási hossz és a hasítóerő mértéke, na meg persze a motorteljesítmény. A jó fahasogatónak a magassága is állítható, könnyedén, kézi erővel is mozgatható a szállítógörgőinek köszönhetően, továbbá megfelel minden biztonsági előírásnak és rendelkezik olyan szintű felszereltséggel, ami az efféle gépezeteknél mindenképpen szükséges. Minden fahasogatóra kiterjeszthető a garancia, akár 3 évre is, de ettől azért jóval több gondmentes használati időre számíthat, így nyugodt lélekkel fektethet bele ebbe a rendkívül hasznos masinába.

Szerkeszto