Az oldalra nyíló Xiaomi 11T tok

xiaomi 11t tok
Nincs hiány a tokokból a hazai piacon. Sőt, annyira bő a felhozatal, hogy sokaknak fejtörést okoz például az ideális Xiaomi 11T tok megvétele. Az összes közül még mindig nagy népszerűségnek örvend, főleg az idősebbek körében az oldalra nyíló mobiltok. A könyv vagy mappa néven is ismert tok pontosan úgy működik, ahogy a neve is mutatja: egy sima mozdulattal ki lehet azt nyitni, akárcsak egy könyvet, mappát vagy épp füzetet.
A Xiaomi 11T tok segítségével nagyon egyszerűen ki lehet támasztani az okostelefont, például egy film vagy sorozat megnézéséhez. Megvehető már az a modell is, ami kártyatartóval rendelkezik, így mindenféle iratot könnyedén bele lehet csúsztatni. A hívás mutatós vagy ablakos változata pedig azoknak fog beválni, akik nem akarnak folyamatosan a tok nyitogatásával bajlódni csak azért, hogy felvegyék a telefont vagy megnézzék az értesítéséket, a pontos időt vagy az épp aktuális hőmérsékletet.

Sok hazai shopban a Xiaomi 11T tok megvehető tépőzáras, patentes és mágneses füllel összecsukható változatban egyaránt. Az univerzálisabb kiegészítőknél a kamerának nincs kialakított helye, mivel minden készüléken máshol helyezkedik el a kamera. Azoknak biztosan nagy hasznára lesz az eszköz, akik szeretik a táskájukban, a zsebükben vagy egyéb olyan hordani a mobiljukat, ahol az ki van téve a karcolásoknak, kisebb ütéseknek, fizikai behatásoknak.

Mit tud a lefelé nyíló iPhone SE 2020 tok?

Az oldalra nyíló mobiltok mellett nagy sikernek örvend a lefelé nyíló típus. A flip iPhone SE 2020 tok több előnnyel is rendelkezik: manapság igazán trendi és a reneszánszát éli, nagyon sok mindentől megvédi a telefont és persze könnyedén elérhetővé teszi a smartphone-t.
A kiegészítő továbbá azért is praktikus, hiszen abból biztosan nem fog kicsúszni a készülék, illetve minden egyes oldala maximálisan védve van. A lefelé nyíló iPhone SE 2020 tok megvehető tépőzáras, mágnessel csukható és patentes kialakításban. Roppant népszerű az idősebbek körében a bőr vagy bőrhatású flip tok, ugyanis ez meglehetősen mutatós tud lenni, ráadásul prémium érzetet biztosít minden egyes használatkor.

Szerkeszto