Combfix a legmerészebb változatokban

combfix

A harisnya nemcsak hasznos, hanem igen vonzó darabja a nők ruhatárának. Ennek a legszexibb változata pedig egyértelműen a combfix. Ez a típusú harisnya elsősorban a lenge napokon jön jól és azokon is, amikor el akarjuk bűvölni a partnerünket a lábaink szépségével. Ez ugyanis nemcsak igen kényelmes és nőies kiegészítője az öltözéknek, hanem bizonyos változatai egyenesen lehengerlőek. A hétköznapokon is kényelmes a ruha alatt, hiszen a harisnyával ellentétben nem vág, nem szorít és nem csúszkál.

A combfix manapság nagyon sokféle változatban megtalálható. Kaphatóak szilikonos, szilikon nélküli, harisnyatartós és necc típusok is, megannyi csodás kivitelben. A csipkés változatok nagyon nőiesek és szépek, a neccből készültek pedig igen merészek és erotikusak. Ha pedig a combfix harisnyatartóval is párosul, akkor a látvány egyenesen vérforraló lesz. Az igazság az, hogy bármelyik típus remek választás lesz ahhoz, hogy a lábak még szebb és bujább formát kapjanak. A Fehérneműálom webshopban prémium modellekből választhatunk.

Az erotikus jelmezek ideje most is itt van!

A párkapcsolatba mindig lehet vinni egy kis plusz vidámságot és érzékiséget. Az erotikus jelmezek segítségével mindkettőt egyszerre megoldhatjuk, hiszen ezekkel remekül lehet szórakozni és megalapozni a hangulatot egy kis erotikus játékhoz. Az emberek szeretnek olykor más bőrébe bújni, kipróbálni új szerepeket. A való életben ezeket meglehetősen nehéz megvalósítani, hiszen mondjuk egy háziasszony nem csaphat fel egyszerre stewardessnek vagy Playboy-nyuszinak. A hálószoba ajtói mögött azonban bármi lehet.

Az erotikus jelmezek lehetőséget adnak, hogy a fantázia elszabaduljon. Bárki lehet pajzán Mikulás, vadító szobalány vagy erősen hiányos öltözékű pincérlány, testalkattól függetlenül. A fehernemualom.hu webáruházban mindenki megtalálja az erotikus jelmezek között azt a modellt, amiben valóban szabadjára engedheti a képzeletét. Egy szexi jelmez ugyanakkor ajándéknak is kiváló szülinapra, lánybúcsúra vagy bármilyen alkalomra.

Szerkeszto