Elektromos kisautó: az egyik legjobb ajándék gyerekeknek

Elektromos kisautó:

Mindig van valamilyen alkalom, amikorra ajándékot tudunk vásárolni a gyermekek számára. Legyen szó karácsonyról, születésnapról, vagy éppen egy egyszerűbb névnapról egyaránt, a kicsiket mindig igyekszünk egy biztonságos aprósággal meglepni. Bizonyos kor felett például egy akkumulátoros kisautó is hasznos darab lehet, amelynek a lurkó még hosszú évekig hasznát tudja majd venni.

De vajon milyen egyéb lehetőségeink vannak? Cikkünkben segítünk döntésre jutni!

Meglepetés gyermekek számára

Az biztos, hogy mindig igyekszünk a lehető legjobb árban tárgyakat vásárolni a kicsik számára. Ez persze nem azt jelenti, hogy megfeledkezünk egy olyan dologról, mint a minőségi és a biztonság. Teljesen mindegy, hogy egy kisebb termékről, esetleg egy kint használatos, nagyobb darabról van szó, mindig szem előtt tartjuk a lurkók egészségét.

Amikor vásárlunk, akkor mindig megnézzük a címkét, a gyártót, hiszen csak így lehetünk azzal tisztában, hogy mit is szerzünk be a gyermek számára. Sokszor a “Made in China” felirat elrettent bennünket, pedig manapság már szinte minden onnan érkezik. A szülőknek az a feladata, hogy tisztában legyen az ezekben rejlő veszélyekkel. Nem minden kínai és nem is minden rossz minőségű, egyszerűen csak több időt kell tölteni a tökéletes meglepetés megtalálásával.

Kérdezzük meg, hogy mit szeretne a gyermek!

Sok szülő úgy van vele, hogy nem kérdezi meg, hogy a kicsi mire vágyik, hiszen úgyis valami műanyag vackot vásároltatna meg a szülőkkel. Pedig néha nem árt esetleg kikérni az ő véleményüket, ki tudja, hátha valami remek ötlettel szolgálhat a Jézuska számára. A listára felkerülhetnek olyan játékok, amiket akár online is meg lehet rendelni, így még elmennie sem szükséges otthonról.

Az interneten böngészve ugyanis számos hasznos és egyedi meglepetést találhat, amelyeket pár nap alatt házhoz is szállítanak. Kell ennél több? Talán.

Elektromos kisautó a hatalmas mosoly érdekében

Elsőre talán nem is gondolná, hogy mekkora örömet lehet szerezni a gyerekeknek egy akkumulátoros kisautóval. Ott van például a Hecht tűzoltó autója, amely kisfiúk számára lehet remek meglepetés a következő ünnep alkalmával. Választható továbbá terepjárgány is, amelynek sebessége elérheti az öt km/órát. Ezeket 3 és 8 éves kor között ajánlják, hiszen a maximális terhelhetőségük 30 kilogramm.

Sportautóban gondolkodik? Akkor pedig válasszon egy BMW-t, Mercedest, esetleg egy Fordrangert, hiszen bármelyikkel könnyedén lenyűgözheti a lurkókat. Ezek többsége fény és hang effektekkel, távirányítóval, MP3 lejátszóval, illetve USB csatlakozóval is el vannak látva.

Természetesen a gyártók nem feledkeztem meg motort kedvelőkről sem, hiszen például a BMW S 1000 RR-Red gyermek motor egy tökéletes választás lehet a számukra. A termék egy feltöltéssel sokáig használható, így nyugodtan magukkal vihetik nyaralásra, egy kisebb sétára egyaránt. Persze sok mindentől függ az eszköz hatótávolsága, illetve az akkumulátor élettartama. Mindezeket érdemes azért majd megnézni, mielőtt a gyermek használatba veszi a járgányt.

Bár a termékek többségéhez nagyobb beruházásra van szükség, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a gépek akár több generációt is kiszolgálhatnak. Emellett bárhol és bármikor bevethetőek, ha a gyermek már minden játékot megunt. Kiváló választások egy hosszabb nyaralásra is, hiszen az autóban nem foglal el hatalmas helyet – főleg, ha a többi 300 játékot nem viszik magukkal.

Ha úgy érzi, hogy nem engedheti meg magának az elektromos, akkumulátorral rendelkező kisautót, akkor egyeztessen a családtagokkal. A következő ünnepre gyűjtsék össze közösen az ajándékra szánt összeget, hiszen abból már azért bőven kitelhet egy a remek eszköz. Meglátja majd, hogy mekkora örömet tud okozni a lurkónak egy ilyen menő járgány. Valószínűleg még az óvodában is ezzel fog dicsekedni.

nemadmin