A sikeres hajnövesztés gyorsan nem álom többé

hajnövesztés gyorsan

A szőrtüszők egészségét és erősségét elsősorban a genetika befolyásolja. Szóval, ha a közvetlen családtagoknak dús hajuk volt, akkor jó esély van arra, hogy a természet az utódokat is tekintélyes hajkoronával ruházza fel. Ha nem így történt és a hajnövesztés gyorsan kell lezajlódjon, akkor profi termékekhez kell fordulni, amelyek megfelelő kezelési módot biztosíthatnak. A vitaminok és ásványi anyagok hiánya, ami különösen tavasszal és ősszel jelentkezik, valamint az egészségtelen táplálkozás miatt könnyebben hullik a haj.

A hajgyógyászok egyöntetűen azt állítják, hogy a hajnövesztés gyorsan csak akkor érhető el, ha kiegyensúlyozott az étrendünk. A haj erősítése érdekében, a napi táplálékunknak tartalmaznia kell Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban gazdag ételeket, mert ezek segítenek a hajszerkezet sűrűségének növelésében. Mindezek semmit sem érnek majd hatékony hajerősítő készítmények nélkül. A VARGA hajcseppekkel a hajnövesztés gyorsan érhető el, mert a hajhagymákra hatva serkentik a haj növekedését.

COVID oltás hajhullás egy lehetséges tünet

Világszerte már több ezer esetet jelentettek a vakcinációt követő részleges vagy teljes hajvesztésről. Mivel a koronavírus és az ellene beadott oltóanyagok viszonylag újak, még nem áll rendelkezésre elegendő statisztikai adat vagy kutatás ahhoz, hogy bizonyossággal kijelenthető legyen a COVID oltás hajhullás közötti közvetlen kapcsolat. Vannak már olyan orvosi és tudományos megfigyelések, amelyek korábbi tapasztalatokra hivatkoznak. A hajritkulást már más vírusok elleni oltásoknál is megfigyelték, például a Hepatitis B esetében.

A legtöbb beoltott személy azonban idővel visszanyerte a haját. A COVID oltás hajhullás között azonban nem biztos, hogy közvetlen kapcsolat áll fenn. A hajvesztés ugyanis ritkán fordul elő olyanoknál, akik nem hajlamosak rá. Gyakran előfordul, hogy az oltás csupán egy kiváltó ok, ami régóta fennálló vagy kezdődő problémát hoz a felszínre. Ha Önt már beoltották vagy éppen erre készül, azonnal kezdje el táplálni a hajhagymáit, így megelőzheti a COVID oltás hajhullás közötti kapcsolat kialakulását!

Szerkeszto