Arcfelvarrás helyett szemránckrém

szemránckrém

A szemkörnyék bőre vékonyabb és sokkal érzékenyebb, mint az arc többi része, ezért a nedvesség hiánya azonnal észrevehető. Emellett gyorsan veszít a rugalmasságából, emiatt pedig hamar megjelennek az első mimikai ráncok, ezért speciális kezelést igényel. A peptideket tartalmazó szemránckrém különösen hatékonyan lép fel az öregedés ezen jelei ellen. A hatóanyaga, azaz a peptidek a fehérje bioszintézis során keletkező szerves vegyületek. Ezek különleges filmréteget képeznek a bőr felszínén, ami véd a vízveszteség ellen.

Mi több, serkentik a bőrt a hiányzó összetevők előállítására, így az visszanyeri fiatalos megjelenését. A modern kor egyik leghatékonyabb összetevője a peptid. Ennek köszönhetően, a szemránckrém hatékonyan revitalizálja, erősíti és regenerálja az érzékeny bőrt. Még egy kis adag is képes elérni a bőr legmélyebb rétegeit és a sekély ráncokat egyaránt. Ennek eredményeképpen, a bőr általános megjelenése javul és frissnek tűnik. A peptides szemránckrémet az érzékeny bőr igényeit szem előtt tartva fejlesztettük ki.

Gyorsan felszívódik a makadámia olaj

Ezt a kivonatot hántolt makadámiadió hidegen történő sajtolásával nyerik. A makadámia olaj világossárga színű és gyakorlatilag szagtalan, de enyhe, diószerű illata is lehet. Ez az olaj intenzíven hidratál, köszönhetően annak, hogy fontos összetevőkben gazdag. A makadámia olaj ásványi anyagokban, rézben és vasban is bővelkedik. Olajsavat is tartalmaz és különösen gazdag természetes antioxidánsokban, amelyek a bőrünkben is megtalálhatóak. A tonizáló tulajdonságairól is híres. Elősegíti a bőr rugalmasságát és nagyszerű ápolást nyújt a hámsejteknek.

Hajápolásra is alkalmas, mivel gyorsan felszívódik anélkül, hogy zsíros réteget hagyna maga után. Puhává és könnyen fésülhetővé teszi a hajat, regenerálja a töredezett hajvégeket. A legjobb, ha a hajba és a fejbőrbe masszírozva több órán át vagy egész éjszakán át hagyjuk felszívódni, majd samponnal lemossuk. A makadámia olaj arctisztításra és arcápolásra is kiváló. Néhány csepp illóolaj csodálatos illatot kölcsönöz a bőrnek és mélyen tisztítja azt.

Szerkeszto