Jagermeister gazdag és intenzív aromával

jagermeister

Szeretné tudni, miért olyan híres a világ egyik kedvenc alkoholos itala? Derítsük ki együtt! A Jagermeister egy jól ismert német gyógynövénylikőr. 56 természetes összetevőből áll, közöttük számos gyógynövényből, fűszerből, gyümölcsből és gyökérből. Minden összetevőt gondosan ellenőriznek, majd egy speciális technológiával összekeverik ezeket. A teljes készítési folyamat körülbelül 1 évig tart.

A Jagermeister gyógynövénylikőr gazdag ízű, fűszerek, citrusfélék, gyömbér, csillagánizs és gyógynövények jegyeit hordozza. A likőr színe sötét árnyalatú. Ízében a gyógynövények íze dominál és kellemes savanykás lecsengés érezhető. Amikor kinyitjuk az üveget, érezhetjük a finom illatot, ami a szegfűszeg, a gyömbér, a fahéj és a sáfrány jegyeit tartalmazza, összességében fantasztikus kombináció. Az utóíz viszont hosszantartó, emlékezetes és kellemes. Ez a likőr leginkább digestifként élvezhető. Ajánlatos tiszta állapotban fogyasztani, hogy teljes mértékben élvezhessük a kellemes aromáját és ízét. Azonban a Jagermeister gyártásának első évei óta, a fogyasztók számos felhasználási módot alkottak. Gazdag íze és meglehetősen magas alkoholtartalma (35-36%) ellenére, az enyhe gyógynövényes utóízzel rendelkező ital leginkább tiszta formában fogyasztható.

A fogyasztás másik bevált módja az úgynevezett Ice Cold Shot. Ehhez a likőrt és a poharat alaposan le kell hűteni. Ami a legfontosabb, hogy a keserűt célszerű egy kortyban meginni. A fent leírt módszerek optimálisak a Jagermeister fogyasztásához, de számos más lehetőség is van a szeszesital koktél komponensként való felhasználására. Egy azonban biztos: a Jagermeisterrel Ön kiváló minőséget választ elérhető áron.

Szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük